Make your own free website on Tripod.com

HÄLLSTADS IF

Föreningen bildades 1937 och är där med 65 år under 2002, vi kommer att på något sätt fira detta under året. Föreningen finns i Älmestad som ligger i Ulricehamns kommun på väg 182 mot Annelund och Vårgårda, det är cirka 15 km från Ulricehamn. Verksamheten idag är i huvudsak fotboll för såväl pojkar som flickor, dessutom finns gymnastik verksamhet. Dessutom genomförs ett antal olika aktiviteter, flera av dessa sker i den mycket livaktiga Damklubben som finns.

Vår klubbstuga och fotbollsplan Ängsvallen ligger vackert i skogsbrynet just vid infarten till Älmestad när du kommer från Ulricehamn.

Föreningen är ansluten till Svenska Fotbollförbundet och Svenska Gymnastikförbundet och därmed då också anslutet till Sveriges Riksidrottsförbund.

Vi vill säga att denna hemsida inte är färdig utan just i ett utvecklingsskede. Vi hoppas att Du som besökare skall få lite information om vår förening och då kanske bli intresserad att bli medlem, och att denna hemsida skall utgöra en informationskanal till våra medlemmar.